Harmen Jan Teule – klarinet, saxofoon

Klarinet- en saxofoonlessen worden gegeven door Harmen Jan Teule.

De lessen vinden plaats op donderdagmiddag in Diepenveen. Ook vanuit Deventer (o.a. Borgele, Platvoet, Keizerslanden en Steenbrugge) is onze leslocatie goed en snel te bereiken.

Harmen Jan stelt zich graag voor:
“Ik woon in Heerde, aan de andere kant van de IJssel. Ik ben op 10-jarige leeftijd begonnen met klarinet spelen en na een jaar of 4 ben ik ook saxofoon gaan spelen. Ik heb saxofoon gestudeerd aan het conservatorium in Zwolle en heb ook al les gegeven tijdens mijn studie. Na mijn studie ben ik veel gaan optreden in o.a. musicals en allerlei bands. Sinds een jaar of zeven ben ik weer gaan lesgeven in Borne en Heerde en dat vind ik erg leuk om te doen.

Ik word blij als ik zie dat een leerling plezier heeft in het spelen in de les of in een orkest. Ik zoek iedere week een actueel popnummer uit voor de leerlingen en dat valt erg in de smaak.”

Voor de muzieklessen van Harmen Jan gelden de volgende tarieven:
– € 16 – individuele les van 20 minuten
– € 20 – individuele les van 25 minuten
– € 24 – individuele les van 30 minuten.

Deze tarieven zijn gebaseerd op wekelijkse lessen en 36 lesweken.
Leerlingen t/m 20 jaar zijn vrijgesteld van btw. Bij leerlingen vanaf 21 jaar wordt er btw in rekening gebracht.
Lestijden worden in overleg vastgesteld.

Op de muzieklessen bij Sempre Crescendo is, voor leerlingen tot 18 jaar, een kortingsregeling van toepassing. Voor het lesseizoen 2023-2024 bedraagt de korting €120. Elk kwartaal wordt er €30 verrekend met de contributie.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.

Contributie:
Bij het volgen van muzieklessen wordt contributie betaald, omdat een leerling ook lid is van de vereniging. Het lidmaatschap vormt tevens de basis voor de kortingsregeling voor leerlingen tot 18 jaar.
Voor leden van Sempre Crescendo geldt de volgende contributie:
– jeugdleden tot 18 jaar: € 45 per kwartaal
– volwassen leden van 18 jaar of ouder: € 50 per kwartaal.

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy