Nieuws

Oliebollenactie op zaterdag 17 december

Op zaterdag 17 december a.s. houden we onze najaars-oliebollenactie in Diepenveen.

Nu het weer kouder is en we richting kerst en oud en nieuw gaan, is het tijd om op zaterdag 17 december onze, inmiddels welbekende, oliebollenactie te houden. Op deze dag bakken en verkopen de leden oliebollen in het dorp.

Deze traditie vindt inmiddels al 70 jaar plaats en is daarmee een bekend begrip en gewaardeerde actie geworden binnen het dorp.

Voordat begonnen kan worden met de verkoop van oliebollen, wordt vroeg in de ochtend, rond de klok van 7 uur, gestart met het mengen van het deeg volgens traditioneel recept. Na het rijzen van het deeg kunnen de oliebollen gebakken worden. Het bakken van de oliebollen gebeurt al vele jaren in de werkplaats van het voormalige loonbedrijf Olthof aan de Randerstraat.

Vanaf 10 uur gaan de leden het dorp in voor de verkoop van de oliebollen. Naast de huis-aan-huis verkoop kunnen de oliebollen ook gekocht worden aan de kraam voor Albert Heijn Middeldorp en bij Boomkwekerij en Tuincentrum Gooiker aan de Wechelerweg. Bij de kraam voor de supermarkt kan gepind worden. Voor de verkoop aan huis kan contant betaald worden of met een QR code via uw bankapp.