Les - Fluit & Klank

Fluit & Klank is de eigentijdse invulling van de blokfluitlessen bij Sempre Crescendo.
De basis ligt bij het leren spelen op de blokfluit en noten leren lezen. Deze waardevolle kennismaking met zelf muziek maken wordt gecombineerd met het spelen met klank. Daarbij worden diverse klankinstrumenten ingezet, zoals klankschalen, stemvorken, klankbuizen, klankstaven, trommels en een indianenfluit.

Op deze reis door de wereld van klank blijft de houten blokfluit voor jonge kinderen een toegankelijk en boeiend instrument; om te ontdekken, te bespelen, noten te leren lezen, op een speelse manier je muzikaliteit te ontwikkelen en als voorbereiding op een eventueel later instrument.

Blokfluitles kan gevolgd worden vanaf de leeftijd van 7 jaar.
De lessen worden wekelijks, in Diepenveen, op dinsdagmiddag gegeven door Marjan de Gans.
Een les duurt 30 minuten.
Na het 1e jaar bestaat de mogelijkheid nog een 2e jaar les te volgen.

De kosten voor een seizoen blokfluitles bedragen € 150.
Dit bedrag wordt in twee termijnen per automatisch incasso betaald.

De aanschaf van een blokfluit is voor eigen rekening, evenals het lesmateriaal; uiteraard in overleg met de docent.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy