Blokfluit

Les - Fluit & Klank

Blokfluitles is een mooie eerste kennismaking met muziek maken en tegelijkertijd noten lezen.

De blokfluitlessen worden op donderdagmiddag in Diepenveen gegeven door Isabelle Haverkort. Ook vanuit Deventer (o.a. Borgele, Platvoet, Keizerslanden en Steenbrugge) is onze leslocatie goed en snel te bereiken.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.

Op de muzieklessen bij Sempre Crescendo is, voor leerlingen tot 18 jaar, een kortingsregeling van toepassing. Voor het lesseizoen 2023-2024 bedraagt de korting €120. Elk kwartaal wordt er €30 verrekend met de contributie.

Contributie:
Bij het volgen van muzieklessen betaalt u ook contributie, omdat een leerling ook lid is van de vereniging. Het lidmaatschap vormt tevens de basis voor de kortingsregeling voor leerlingen tot 18 jaar.
Voor leden van Sempre Crescendo geldt de volgende contributie:
– jeugdleden tot 18 jaar: € 45 per kwartaal
– volwassen leden van 18 jaar of ouder: € 50 per kwartaal.

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy