Drumles

Les - Drumles  Via Sempre Crescendo kunnen er ook drumlessen gevolgd worden. Deze worden gegeven door drumdocent Sjon Monincx in zijn drumstudio in Diepenveen.
In overleg met de docent gaat de leerling op enig moment als (leerling)drummer meespelen in het startersorkest of orkest.

Slagwerkleerlingen, die tevens drumlessen willen volgen, kunnen hiervoor na het behalen van het B-diploma terecht bij Sjon. Als ze daarnaast slagwerklessen willen volgen en/of in de slagwerkgroep willen blijven spelen, dan is dat mogelijk.

Lesgelden worden direct voldaan bij de docent. Daarnaast is de leerling lid van Sempre Crescendo en betaalt daarvoor contributie.
Vanaf het moment dat de leerling mee gaat spelen in het orkest geldt het volledige contributiebedrag, zoals hieronder vermeld.

Een vrijblijvende en kosteloze proefles is mogelijk.

Voor meer informatie of een proefles kun je contact opnemen met Sjon Monincx, via telnr. 0570-59 26 39 of e-mail sjon.monincx@gmail.com.

Contributie:
Voor leden van Sempre Crescendo geldt de volgende contributie:
– jeugdleden tot 18 jaar: € 45 per kwartaal
– volwassen leden van 18 jaar of ouder: € 50 per kwartaal.
– voor drumleerlingen geldt (tot ze meespelen in ons orkest) 50% van het contributietarief. Dit omdat de drumlessen in de eigen studio van de docent gegeven worden en geen instrument van de vereniging gebruikt wordt.

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy