Muzieklessen op dwarsfluit worden verzorgd door Bert Menzo. In overleg worden dag en tijdstip van de lessen bepaald. De lessen worden gegeven in Diepenveen.

Docent Dwarsfluit Bert Menzo studeerde aan de hogeschool voor de kunsten ‘Artez’ Klassieke muziek en Jazz. Na zijn studie dook hij verder de lichte muziek in en stond als Jazz/Fusion fluitist op veel podia in Nederland.Daarnaast geeft/gaf hij al jaren les op muziekscholen en gezien zijn achtergrond kun je alle kanten op als het gaat om muziekstijlen.
Van klassiek tot pop tot jazz tot wereldmuziek tot musical; de leerling kan en mag zelf kiezen.

Op de muzieklessen bij Sempre Crescendo is, voor leerlingen tot 18 jaar, een kortingsregeling van toepassing.De korting wordt via de vereniging verstrekt. Voor het lesseizoen 2017-2018 bedraagt de korting € 120. Elk kwartaal wordt er € 30 verrekend met de contributie.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.

Contributie:
Bij het volgen van muzieklessen betaalt u ook contributie, omdat een leerling ook lid is van de vereniging. Het lidmaatschap vormt tevens de basis voor de kortingsregeling voor leerlingen tot 18 jaar.
Voor leden van Sempre Crescendo geldt de volgende contributie:
– jeugdleden tot 18 jaar: € 40,00 per kwartaal
– volwassen leden van 18 jaar of ouder: € 45,00 per kwartaal.

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy