Isabelle Haverkort – dwarsfluit, blokfluit

Met ingang van het muziekseizoen 2022-23 worden de muzieklessen op dwarsfluit gegeven door Isabelle Haverkort.

Na een jaar AMV-les te hebben gevolgd, koos Isabelle om op dwarsfluit verder te gaan op de muziekschool Hof van Twente in Goor. Sindsdien was de f-luit altijd bij haar en kon ze al snel samenspelen in een van de beginnersorkesten van Harmonievereniging Apollo Goor. Op 13-jarige leeftijd soleerde ze met het grote orkest van Apollo, wat een van haar meest bijzondere concerten is geweest.
Vervolgens maakte ze mooie tournees met het Twents Jeugd Symfonie Orkest gemaakt en nam ze deel aan het een talentprogramma van het ArtEZ conservatorium gedurende de tijd dat ze op de middelbare school zat. Daarna startte zij de bachelor- en masteropleiding klassiek fluit in de klas van Aldo Baerten aan het HKU Utrechts Conservatorium en heeft zij deze afgelopen juni afgerond (juni 2022). Tijdens haar studie heeft ze orkestervaring opgedaan bij onder andere het Nationaal Jeugd Orkest, Jong Metropole, Nederlands Symfonie Project en Het Promenade Orkest. Ook volgde zij masterclasses bij onder andere Peter Lukas Graf en Gaby Pas – Van Riet.

Momenteel speelt Isabelle af en toe in projectorkesten afgewisseld met enthousiast lesgeven.
Tijdens het lesgeven hoopt ze de leerling net zo enthousiast te maken voor muziek zoals ze dat zelf ook op jonge leeftijd meegekregen heeft. In de les besteden we aandacht aan klank, muzikaliteit, ritme, samenspel en nog veel meer.
En heb je een verzoeknummer dat je graag wilt fluiten? Neem gerust mee naar de les! Zo passen we de les aan op je niveau en muzieksmaak.

De lessen worden op donderdagmiddag in Diepenveen gegeven. Lestijden worden in overleg vastgesteld.

Voor de muzieklessen van Isabelle gelden de volgende tarieven:
– € 24,00 > individuele les van 30 minuten (leerling <21 jaar)
– € 35,00 > individuele les van 45 minuten (gevorderd, leerling <21 jaar)
– € 65,00 > proefperiode kinderen incl. gebruik Nuvo fluit, 3 x 30 minuten les
– eenmalige proefles met eigen instrument of instrument in bruikleen van de muziekvereniging.
Leerlingen t/m 20 jaar zijn vrijgesteld van btw.

– € 30,00 > individuele les van 30 minuten (leerling >21 jaar)
– € 35,00 > individuele les van 45 minuten (gevorderd, leerling >21 jaar)
– € 58,00 > individuele les van 60 minuten (gevorderd, leerling >21 jaar)
– eenmalige proefles met eigen instrument of instrument in bruikleen van de muziekvereniging.
Tarieven voor leerlingen vanaf 21 jaar zijn inclusief btw.

Op de muzieklessen bij Sempre Crescendo is voor leerlingen tot 18 jaar een kortingsregeling van toepassing. Voor het lesseizoen 2023-2024 bedraagt de korting €120. Elk kwartaal wordt er €30 verrekend met de contributie.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.

Contributie:
Bij het volgen van muzieklessen wordt contributie betaald, omdat een leerling ook lid is van de vereniging. Het lidmaatschap vormt tevens de basis voor de kortingsregeling voor leerlingen tot 18 jaar.
Voor leden van Sempre Crescendo geldt de volgende contributie:
– jeugdleden tot 18 jaar: € 40,00 per kwartaal
– volwassen leden van 18 jaar of ouder: € 45,00 per kwartaal.

Fotograaf: Holly Kleinoonk

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy