Tjeerd Vrieswijk

Voor muziekles op hoorn, trompet, bugel, trombone en bariton kunt u terecht bij Tjeerd Vrieswijk. De lessen worden op dinsdagmiddag in Diepenveen gegeven. Tevens is Tjeerd dirigent van ons jeugdorkest Jong Sempre.

Tjeerd Vrieswijk (Leeuwarden, 1990) is uitvoerend musicus. Als hoornist speelt hij mee met verschillende projecten en werkt als freelancer. Sinds juli 2017 is Tjeerd Master of Music. Hij heeft gestudeerd bij docenten René Pagen (solohoornist Residentie Orkest) en Stefan Blonk aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle. In juni 2015 sloot hij zijn Bachelor Klassiek Hoorn af aan hetzelfde instituut bij docent Fokke van Heel (solohoornist Nedpho) Tijdens zijn conservatorium studie heeft Tjeerd masterclasses gevolgd bij Ab Koster (Solist, voormalig principal van de NDR en docent aan het conservatorium van Hamburg), Daniel Grabois (Meridian Arts Ensemble), Oldrich Milèk (voormalig docent ArtEZ Conservatorium Zwolle), Bruno Schneider (solist en docent aan de hogeschool voor muziek in Genève), Willem van der Vliet (trompettist, pedagoog en ademcoach) en Ralph Ficker (hoornist bij de Staatsoper Hamburg).

Tjeerd heeft in verschillende orkesten gespeeld als hoornist is hij verbonden aan Het Frysk Fanfare Orkest (2009 – heden). Tjeerd vormt samen met Wietske de Wilde en Sjoerd de Vries het Frysk Hoorntrio, een kamermuziekensemble wat diverse concerten verzorgd. Tjeerd remplaceert geregeld in verschillende orkesten en speelt mee in diverse kleine producties.

Naast het hoornspelen is Tjeerd actief op het organisatorische vlak. Tjeerd is bestuurder van Stichting KunstPalet. www.stichtingkunstpalet.com Met deze stichting ontwikkelt en realiseert hij bijzondere projecten. Onlangs werden er door de stichting twee compositieopdrachten verstrekt. Eén aan de Luxemburgse Marco Pütz die een werk schreef voor twee solohoorns en het Fryst Fanfare Orkest (2017) genaamd ‘Dialogues’ en één aan de Nederlanse componist Arend Gerds. Een werk voor twee hoorns, twee altsaxofoons en vibrafoon (2017) genaamd ‘Affinities’. Tjeerd heeft twee keer een groot harmonie orkest project georganiseerd (ASWO, ArtEZ Symphonic Wind Orchestra) (2013/2015). Voor stichting Keunstwurk/Fulkaan (Leeuwarden) is Tjeerd projectcoördinator voor verschillende projecten geweest (2014/2015). En voor verschillende orkesten heeft hij een buitenlandse tournee gerealiseerd.

Tjeerd is als muziekdocent verbonden aan Stichting Tact Muziek op de locatie Nunspeet (2014) en Voorthuizen (2015), bij Muziekvereniging Cadenza te Twello (2014), het Elspeets Fanfare Korps (2015) en via het voormalig kunstencentrum De Leeuwenkuil in Diepenveen en Bathmen (2016).

Op de muzieklessen bij Sempre Crescendo is, voor leerlingen tot 18 jaar, een kortingsregeling van toepassing. Voor het lesseizoen 2018-2019 bedraagt de korting € 120. Elk kwartaal wordt er € 30 verrekend met de contributie.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.

Contributie:
Bij het volgen van muzieklessen betaalt u ook contributie, omdat een leerling ook lid is van de vereniging. Het lidmaatschap vormt tevens de basis voor de kortingsregeling voor leerlingen tot 18 jaar.
Voor leden van Sempre Crescendo geldt de volgende contributie:
– jeugdleden tot 18 jaar: € 40,00 per kwartaal
– volwassen leden van 18 jaar of ouder: € 45,00 per kwartaal.

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy