Arjan Stam – trompet, trombone, bariton

Muzieklessen op trompet, trombone en koperblaasinstrumenten worden gegeven door Arjan Stam. De lessen vinden plaats op woensdagmiddag in Diepenveen. Ook vanuit Deventer (o.a. de wijken Borgele, Platvoet, Keizerslanden en Steenbrugge) is onze leslocatie goed en snel te bereiken.

Arjan is begonnen met trompet spelen op de muziekschool in Dieren. Al vrij snel ontdekte hij, dat muziek meer was dan alleen een hobby. Hij had een enthousiaste trompetdocent en speelde mee in de bigband en het symfonieorkest van de muziekschool. Later besloot hij om te gaan studeren aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Sindsdien is Arjan werkzaam als trompettist, docent en dirigent van een aantal bigbands waaronder de Deventer Hanzestadband en de Big Band Apeldoorn. Hij speelt vast in o.a. JazzArt Orchestra, Dual City Concert Band en Mosquito. Daarnaast speelt hij regelmatig in blazerssecties bij popbands. In Deventer organiseert hij de concertreeks Taste of Jazz.

Als docent vindt hij het leuk om zijn ervaring als musicus te delen met de leerlingen en samen zoveel mogelijk speelplezier te ervaren, want muziek maken is zo leuk. Binnen de lessen kunnen alle stijlen aan bod komen (jazz, pop, hafa, klassiek, latin en improvisatie).

Voor de muzieklessen van Arjan gelden de volgende tarieven:
– 20 minuten les – € 545
– 25 minuten les – € 680 (advies vanaf 2e jaar les)
– 30 minuten les – € 820.
Deze tarieven zijn gebaseerd op wekelijkse lessen en 36 lesweken. Lestijden worden in overleg vastgesteld.
Leerlingen t/m 20 jaar zijn vrijgesteld van btw. Bij leerlingen vanaf 21 jaar wordt er btw in rekening gebracht.

Op de muzieklessen bij Sempre Crescendo is, voor leerlingen tot 18 jaar, een kortingsregeling van toepassing.  Voor het lesseizoen 2023-2024 bedraagt de korting €120. Elk kwartaal wordt er €30 verrekend met de contributie.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.

Contributie:
Bij het volgen van muzieklessen wordt contributie betaald, omdat een leerling ook lid is van de vereniging. Het lidmaatschap vormt tevens de basis voor de kortingsregeling voor leerlingen tot 18 jaar.
Voor leden van Sempre Crescendo geldt de volgende contributie:
– jeugdleden tot 18 jaar: € 45 per kwartaal
– volwassen leden van 18 jaar of ouder: € 50 per kwartaal.

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy