Agnes Winters – klarinet, saxofoon

Klarinet- en saxofoonlessen worden gegeven door Agnes Winters. De lessen vinden plaats op donderdagmiddag in Diepenveen. Ook vanuit Deventer (o.a. Borgele, Platvoet, Keizerslanden en Steenbrugge) is onze leslocatie goed en snel te bereiken.

Agnes heeft sinds 2007 als muziekdocent voor De Leeuwenkuil gewerkt en is vervolgens als zelfstandig docent doorgegaan met het lesgeven. Zij werkt veel met leerlingen van muziekverenigingen. Samenspelen in welke vorm wordt door Agnes van harte gestimuleerd.

Klarinet en saxofoon kun je bespelen vanaf een jaar of 8. Informeer wel of het instrument geschikt voor je is. Zijn je handen groot genoeg, zijn je voortanden gewisseld? Klarinet en saxofoon zijn vrij grote en redelijk zware instrumenten. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over geschikt materiaal. Een klarinet is er bijvoorbeeld in hout of kunststof; voor een saxofoon kun je verschillende soorten nekbanden of tuigjes gebruiken. Teveel om hier uit te leggen, maar wel belangrijk! Agnes adviseert graag bij bruikleen, huur of aanschaf van een instrument.

Volwassenen kunnen natuurlijk ook prima klarinet of saxofoon spelen. Als beginner of als gevorderde muzikant kun je bij mij terecht. In overleg bepalen we de lesmethodes en je hebt les op jouw eigen niveau. Heb je bijvoorbeeld al tijden een specifieke vraag over toon of ademhaling? Kom gerust langs voor advies.

Voor iedere leeftijd geldt dat plezier in het muziek maken het belangrijkst is! Muziek is een fantastische hobby en Agnes helpt je daar graag bij. Een proefles is altijd gratis, Wil je meer informatie, mail dan naar klarinetensaxofoonles@gmail.com en Agnes neemt contact met je op.

Voor de muzieklessen van Agnes gelden de volgende tarieven:
– € 500,00 > individuele les van 20 minuten
– € 645,00 > individuele les van 25 minuten
– € 760,00 > individuele les van 30 minuten
– € 395,00 > duoles van 30 minuten (alleen mogelijk bij gelijke geschiktheid)

Deze tarieven zijn gebaseerd op wekelijkse lessen en 38 lesweken. Betaling in 3 termijnen na facturatie.
Leerlingen t/m 20 jaar zijn vrijgesteld van btw. Bij leerlingen vanaf 21 jaar wordt er btw in rekening gebracht.
Lestijden worden in overleg vastgesteld.

Op de muzieklessen bij Sempre Crescendo is, voor leerlingen tot 18 jaar, een kortingsregeling van toepassing. Voor het lesseizoen 2021-2022 bedraagt de korting €120. Elk kwartaal wordt er €30 verrekend met de contributie.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.

Contributie:
Bij het volgen van muzieklessen wordt contributie betaald, omdat een leerling ook lid is van de vereniging. Het lidmaatschap vormt tevens de basis voor de kortingsregeling voor leerlingen tot 18 jaar.
Voor leden van Sempre Crescendo geldt de volgende contributie:
– jeugdleden tot 18 jaar: € 40,00 per kwartaal
– volwassen leden van 18 jaar of ouder: € 45,00 per kwartaal.

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy