Blaasinstrumenten

Starten met muziekles kan op elk moment. Bij ons kunnen kinderen en volwassenen terecht voor bijna elk blaasinstrument.

De lessen zijn wekelijks en duren 20, 25 of 30 minuten en worden gegeven in Diepenveen. Ook vanuit Deventer (o.a. de wijken Borgele, Platvoet, Keizerslanden en Steenbrugge) is onze leslocatie goed te bereiken.
Als er plek is, kan er direct gestart worden met les.

Heb je interesse in een bepaald instrument? Kijk dan naar de informatie bij onze docenten.

Alleen muziek maken is leuk, samen muziek maken is nóg leuker en enorm inspirerend. Bij ons kun je al bijna vanaf het begin samen met anderen muziek maken. Je gaat eerst samen spelen in ons startersorkest en stroomt later door naar jeugdorkest Jong Sempre; een mooie gelegenheid voor verdere groei en ontwikkeling en om ervaring op te doen in het samen spelen. Wat is er nu leuker dan samen muziek maken!

Indien voorradig is het mogelijk om een instrument in bruikleen te krijgen van de vereniging.
Hierbij wordt een bruikleenovereenkomst gesloten met de vereniging en een onderhoudsbijdrage betaald.

Als lid van Sempre Crescendo hebben leerlingen tot 18 jaar recht op een korting op het lesgeld. Voor het lesseizoen 2023-2024 bedraagt de korting €120. Elk kwartaal wordt er €30 verrekend met de contributie.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.

Contributie:
Bij het volgen van muzieklessen wordt contributie betaald, omdat een leerling ook lid is van de vereniging. Het lidmaatschap vormt tevens de basis voor de kortingsregeling voor leerlingen tot 18 jaar.
Voor leden van Sempre Crescendo geldt de volgende contributie:
– jeugdleden tot 18 jaar: € 45 per kwartaal
– volwassen leden van 18 jaar of ouder: € 50 per kwartaal.

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy