Charlotte Oord

  Muzieklessen op dwarsfluit worden verzorgd door Charlotte Oord.

Charlotte is op 6-jarige leeftijd begonnen met dwarsfluitlessen in Hoorn. In juni 2016 is ze afgestudeerd aan het ArtEZ-Conservatorium in Enschede. Tijdens haar studie ontdekte ze dat ze lesgeven ontzettend leuk vindt om te doen. Na haar studie is Charlotte zich daarom vooral op het geven van muziekles gaan richten. Ze is momenteel actief als dwarsfluitdocente op veel verschillende muziekscholen.

De dwarsfluit is een zeer veelzijdig instrument. De dwarsfluit klinkt niet alleen solo heel mooi, maar ook met piano of andere instrumenten samen. Ook in grote orkesten hoor je de dwarsfluit vaak en tegenwoordig hoor je de dwarsfluit ook steeds meer bij jazz of pop bandjes. Veel verschillende stijlen dus!

In de lessen krijgt de leerling alle ruimte voor eigen inbreng en voorkeur voor stijlen. Een goede technische basis vindt Charlotte wel belangrijk, daarom zal ze dit ook in de les naar voren komen. Dit wordt wel gedaan aan de hand van muzikale en leuke stukken, zodat het zeker geen saaie les wordt! Samen spelen is ontzettend leuk, daarom besteedt ze hier in de lessen ook veel aandacht aan, bijvoorbeeld samen spelen met piano of dwarsfluit!

De lessen worden op dit moment gegeven op de donderdagen in Diepenveen.

Op de muzieklessen bij Sempre Crescendo is, voor leerlingen tot 18 jaar, een kortingsregeling van toepassing. Voor het lesseizoen 2021-2022 bedraagt de korting €120. Elk kwartaal wordt er €30 verrekend met de contributie.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.

Contributie:
Bij het volgen van muzieklessen wordt contributie betaald, omdat een leerling ook lid is van de vereniging. Het lidmaatschap vormt tevens de basis voor de kortingsregeling voor leerlingen tot 18 jaar.
Voor leden van Sempre Crescendo geldt de volgende contributie:
– jeugdleden tot 18 jaar: € 40,00 per kwartaal
– volwassen leden van 18 jaar of ouder: € 45,00 per kwartaal.

Verstrekte persoonsgegevens worden door Muziekvereniging Sempre Crescendo verwerkt conform  de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl/privacy