Foto's,  Nieuws

Opening fototentoonstelling ‘100 jaar Sempre Crescendo’

Vrijdagmiddag 6 oktober vond in hal van Zorgcentrum Sparrenheuvel de opening plaats van de fototentoonstelling ‘100 jaar Sempre Crescendo’.

Deze tentoonstelling is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Muziekvereniging Sempre Crescendo en de Historische Vereniging Dorp Diepenveen en Omgeving die dit jaar 25 jaar bestaat. Duizenden foto’s zijn er in die honderd jaar van de muziekvereniging gemaakt en het was dan ook niet eenvoudig om daaruit te kiezen. Toch is men er in geslaagd om een mooie selectie te kunnen presenteren.

Na inleidende woorden van de voorzitters van beide verenigingen, Jan Helderman en Karin van Berkel, werd de opening verricht door het oudste en één van de jongste leden van Sempre Crescendo. Dat zijn Martin Brilleman en Dorus-Jan Boschloo. Hen viel de eer te beurt om samen een lint door de knippen. Na een wandeling langs de prachtige historische foto’s werd onder het genot van een kopje koffie in de grote zaal nog gezellig nagepraat en herinneringen opgehaald over 100 jaar Sempre Crescendo.

De fototentoonstelling is nog tot 31 december te bezichtigen.

Foto: Harry Mulder

Comments Off on Opening fototentoonstelling ‘100 jaar Sempre Crescendo’