Concert,  Foto's,  Nieuws

Muziekfestival Diepenveen een groot succes!

Op zondag 11 juni vond het Muziekfestival Diepenveen plaats in en bij het Kulturhus in Diepenveen. Het muziekfestival werd georganiseerd vanwege ons 100-jarig bestaan dit jaar.

Er deden niet alleen orkesten mee, ook koren lieten horen wat ze in huis hadden en met het zeer zonnige weer beloofde het een mooie muzikale dag te worden.

Ons orkest opende het muziekfestival buiten in de koepel, waar zich al aardig wat publiek had verzameld. Na het openingsoptreden  volgde binnen het optreden van de jeugdorkesten van Sempre Crescendo en Eendracht, die voor deze gelegenheid samen waren gekomen om op te treden.

Doordat de optredens buiten en binnen plaatsvonden was er de gehele dag muziek te horen. Dit leverde een mooi afwisselend programma op. Veel mensen hebben, mede door het mooie weer, kunnen genieten van de optredens en de reacties waren zeer positief.

De jubileumcommissie heeft het druk gehad met de voorbereidingen en alle inspanningen hebben geleid tot een zeer geslaagde dag! Vanaf nu zal alle aandacht gericht zijn op het jubileumconcert wat op 18 november gegeven zal worden in het Kulturhus in Diepenveen.

De orkesten en koren die deze dag tot een succes hebben gemaakt zijn:

Muziekvereniging Sempre Crescendo, Slagwerkgroep Sempre Crescendo, jeugdorkesten  Sempre Crescendo en Eendracht, Muziekvereniging Eendracht, Wijhese Harmonie, Bigband Twello, Muziekvereniging Orpheus Bathmen, Salonorkest Abraham Gezien, Wereldkoor Diepenveen, Heeren van de Heijs en BouwkundeKoor Deventer.

Fotograaf: Pieter Leeflang