Foto's,  Nieuws

Drie jubilarissen in het zonnetje gezet

Op maandag 14 maart jl. zijn tijdens de jaarlijkse ledenvergadering 3 jubilarissen op feestelijke wijze gehuldigd. Tijdens de pauze van de vergadering werden Henk Brilleman (70 jaar lidmaatschap), Jürgen Noteboom (60 jaar lidmaatschap) en Dany van der Waarde (40 jaar lidmaatschap) verrast met de binnenkomst van partners en overige familieleden, waarna zij door voorzitter Karin van Berkel toegesproken werden en de bijbehorende speld en oorkonde van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) uitgereikt kregen.

Het is bij Sempre Crescendo gebruikelijk dat jubilarissen tijdens het jaarconcert in het zonnetje gezet worden. Door de coronapandemie konden de concerten de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Daarom is besloten om de uitreiking deze keer tijdens een ledenvergadering te doen. Het werd een fijn samenzijn met familie en leden.

Alle drie de jubilarissen zijn al jong lid geworden, hebben altijd met veel plezier muziek gemaakt en hebben zich door alle jaren heen actief voor de vereniging ingezet. Hieruit blijkt maar weer, dat “jong geleerd, oud gedaan” nog niet zo’n gekke uitdrukking is. Samen muziek maken is niet alleen ontzettend leuk, het geeft ook veel voldoening, ontspanning en brengt mensen samen. Als je er maar plezier in hebt, kun je heel lang muziek blijven maken. Met plezier samen muziek maken is precies wat we bij het orkest, de slagwerkgroep en het jeugdorkest doen!

Foto: Jan Schuck