Concert,  Foto's,  Nieuws

Post Vaccinatie Concert op zondagmiddag 26 september

Drie orkesten en een spetterende slagwerkgroep traden op zondagmiddag 26 september op, buiten bij Kulturhus Diepenveen. Dit waren Salonorkest Abraham Gezien,  jeugdorkest Jong Sempre, Slagwerkgroep en Orkest Sempre Crescendo.

Na een lange pauze kon nu eindelijk weer voor publiek opgetreden worden. De zon scheen volop, het terras zat vol, voorbijgangers op fiets of wandelend stopten vaak een tijdje om van de muziek te genieten. Deze middag kan zeker als een groot succes beschouwd worden!

Tijdens een zoombijeenkomst met diverse orkesten uit de gemeente Deventer op 26 januari kwam het idee naar voren om eind september een gezamenlijk evenement te organiseren. In het verleden was het gewoonte om grote historische gebeurtenissen muzikaal op te luisteren, vandaar het idee om een concert te organiseren ter afsluiting van een lange periode van lockdowns en vaccinatie. Met een knipoog werd gekozen voor de titel Post-Vaccinatie Concert, dat precies 8 maanden later plaats plaatsvond op zondag 26 september, waarbij de deelnemende orkesten op verschillende locaties binnen de gemeente Deventer spelen.

Het PVC vormt tevens de afsluiting van de Open Up! maand, de opening van het culturele seizoen.

Comments Off on Post Vaccinatie Concert op zondagmiddag 26 september