Nieuws

3 proeflessen op instrument naar keuze

Drie proeflessen op een blaasinstrument naar keuze – €22,50
Lijkt het je leuk om eens een blaasinstrument, zoals een klarinet, dwarsfluit, saxofoon, hoorn, trompet, trombone of bariton, uit te proberen? Dat kan!

Enthousiaste, professionele docenten op blaasinstrumenten, blokfluit en drumstel staan klaar om de beginselen van een instrument bespelen bij te brengen. Iedereen (van kind tot volwassene; van jong tot al wat ouder) kan voor een drietal proeflessen op een instrument naar keuze terecht voor €22,50 voor 3 lessen. Dag en tijd in overleg met de docent. De lessen worden zoveel mogelijk in Diepenveen gegeven.

Geen eigen instrument? Geen probleem! Je weet tenslotte nog niet of dit het écht is voor jou.
Voor startende muzikanten heeft Sempre Crescendo een verscheidenheid aan instrumenten op voorraad. Voor de proeflessen stellen wij graag kosteloos een instrument ter beschikking. Ook voor eventuele vervolglessen bestaat de mogelijkheid tot bruikleen van een instrument. Er hoeft dan niet meteen een duur instrument aangeschaft te worden.

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met: Dany van der Waarde (leerling coördinator blaasinstrumenten) via telnr. 06-25 30 39 58 of e-mail blaasinstrumenten@semprecrescendo-diepenveen.nl.