Agenda,  Concert,  Nieuws

Concert “Kings & Queens” op zaterdag 16 november

Op zaterdag 16 november om 20.00 uur geven wij ons concert met als thema “Kings en Queens” in het Kulturhus te Diepenveen. Op deze avond wordt u meegenomen op een reis langs muzikale “koningen en koninginnen” met muziek van o.a. Aretha Franklin, Queen en Prince gespeeld door het orkest, jeugdorkest Jong Sempre en de slagwerkgroep.

Ook dit jaar staat Martin van Zanten als dirigent voor het orkest. Het orkest wordt geassisteerd door enkele gastspelers en leden van de Bigband Twello, o.a. zangeres Aline Frieling, gitarist Wim Helleman en basgitarist Frans Fennis. Zij zorgen samen met het orkest voor een verrassende afsluiting van het concert.

De slagwerkgroep staat al sinds vele jaren onder de leiding van Gerrit Reijnders. Eind 2018 is er nieuw instrumentarium aangeschaft. Dit biedt de slagwerkgroep de gelegenheid hun repertoire uit te breiden en met nog meer variatie te kunnen spelen.

Jeugdorkest Jong Sempre staat onder leiding van hun dirigent Tjeerd Vrieswijk. Na een pauze is in januari jl. weer gestart met een jeugdorkest. Jong Sempre bestaat uit beginnende muzikanten. In een gezellige sfeer doen zij ervaring op in het samen muziek maken.

De entreeprijs voor volwassen bedraagt €6.50; voor jeugd t/m 12 jaar €4.00.
De kaarten zijn op de avond van het concert aan de zaal verkrijgbaar.
De zaal is vanaf 19.30u open.

Komt u ook naar ons concert?

Comments Off on Concert “Kings & Queens” op zaterdag 16 november