Jeugdmuziekfeest

Als je een heel jaar lang muziekles volgt, is het fijn om ook te kunnen horen welke groei je daarin bereikt hebt. Op zondagmiddag 17 juni hebben de leerlingen van Sempre Crescendo dit, in aanwezigheid van hun ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes kunnen doen tijdens een feestelijke muziekmiddag.

Het muziekfeest werd geopend door de Jeugd Bigband o.l.v. Arjan Stam (koperdocent). Geweldig om te horen met hoeveel enthousiasme er gespeeld werd. Er werden zelfs diverse solo’s gespeeld! Aansluitend speelden de leerlingen van Sempre Crescendo individueel of in een klein ensemble een paar nummers. De middag werd afgesloten door het Jongerenorkest o.l.v. Gijsbert Brilleman.

In het voorjaar hebben een aantal kinderen proeflessen gevolgd op een instrument naar keuze. Ook deze kinderen kunnen na 3 proeflessen al een paar noten spelen. Zij konden dit laten horen door een nummer met de Jeugd Bigband mee te spelen.

De muzieklessen bij Sempre Crescendo worden verzorgd door onze muziekdocenten Agnes Winters (klarinet en saxofoon), Arjan Stam (trompet/koper) en Tjeerd Vrieswijk (trompet/koper). We zijn trots op al onze leerlingen, die met zoveel inzet en enthousiasme werken aan het steeds beter leren bespelen van hun instrument!