Concert,  Foto's,  Nieuws

Muziekfeest bij OBS Slingerbos

Dit voorjaar is er bij OBS Slingerbos volop aandacht besteed aan muziek d.m.v. muziekworkshops voor alle kinderen in de groepen 3 t/m 8. Daarnaast hebben de leerlingen van de groepen 5/6 en 6, samen met hun eigen juf of meester, het Windkracht 6 project gedaan. Als onderdeel van dit project hebben orkestleden van Sempre Crescendo met hun instrument op school een muziekles verzorgd en hebben de kinderen alle instrumenten uit kunnen proberen. Een ware kakofonie aan geluiden, maar wel erg leuk!!

Op vrijdagavond 3o juni zijn alle muzikale activiteiten afgerond met een waar muziekfeest. Buiten spelen was toch iets te riskant met het oog op het weer. Binnen in de grote hal van de school is gelukkig ook een mooie ruimte beschikbaar.
De avond bestond uit een presentatie van leerlingen die proeflessen hebben gevolgd, gevolgd door optredens van de slagwerkgroep, het Jongerenorkest en het orkest van Sempre Crescendo.

Het optreden van het orkest stond in het teken van het Windkracht 6 project. De kinderen uit de groepen 5/6 en 6 hebben liedjes uit dit project gezongen, waarbij ze door het orkest begeleid werden. Ouders, leerlingen, belangstellenden en het team van de school hebben genoten van dit vrolijke muziekfeest!

Met dank aan Harry Mulder voor de mooie foto’s.

[AFG_gallery id=’78’]